FORING AF KLOAK UDFØRT AF ERFARENT FIRMA

Hos J&J Kloak & belægning ApS tilbyder vi professionel foring af kloak. Vi anvender en metode, der kan laves uden at brække gulvet i huset op. Vi arbejder i hele Brøndby og København, men kører gerne over resten af Sjælland også.

Som virksomhed har vi over ti års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at udføre alt inden for kloak og fliser. Uanset hvilket problem du har med din kloak, så står vi altså klar til at løse opgaven for dig efter bedste evne. Vi laver altid holdbare løsninger af høj kvalitet.

Vi tilbyder en holdbar løsning ved foring af kloak

Ved foring af kloak anvender vi punkforing, hvor vi laver et punkt ad gangen. Et punkt kan svinge mellem 20 cm og helt op til fem meter. Fordelen ved denne metode er, at vi kan udføre reparationen under huset uden at skulle brække gulvet op. Punktforing kan bruges ved forskellige reparationer, blandt andet til at lukke døde ledninger. 

Selvom vi ikke behøver at brække dit gulv op, så er holdbarheden ved punktforing den samme som ved en almindelig kloakledning. Vores grundighed og kompetencer er desuden med til at sikre en holdbar løsning hos dig, uanset hvad der skal repareres.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan løse et problem i din kloak, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder professionelle og holdbare løsninger til en god pris.

Vi kan kontaktes på telefon:

John Tagge: 22 41 85 80

Jon Jensen: 22 51 85 80

Eller du kan sende en mail til info@jjkloak.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent tilbud hos os!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste kloak/belægningsprojekt.

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Få et tilbud på vores kloak- og belægningsservice

Vi giver et gratis tilbud 

Firmainfo​

J&J Kloak & belægning ApS

Nykær 50, 6. th.
​​2605 Brøndby

E-mail: info@jjkloak.dk

John Tagge: 22 41 85 80

Jon Jensen:  22 51 85 80

Find os på Facebook